طراحی آشپزخانه
برای طراحی آشپزخانه ابتدا نیاز است به تعدادی سوال پاسخ دهید
۱-آشپزخانه به چند نفر خدمت رسانی خواهد کرد؟
۲-آیا تمامی وعده های غذایی در آشپزخانه آماده شده و در درون نیز خورده می شود؟
۳-آیا مشتریان در هر ماه خرید کلان دارند؟ بنابراین نیاز به یک فضا مجزا برای نگهداری مواد غذایی دارند؟
۴-آیا آشپزخانه دید مستقیم به فضاء پذیرایی دارد؟
بعد از پاسخ دادن به سوالات بالا بهتر است ترتیب و توالی انجام کار ها در آشپزخانه را مرور کنید:
با توجه به این مراحل و طراحی صحیح از بسیاری از رفت و آمد های بیجا جلوگیری خواهد شد
از ترتیب کار های توصیف شده در بالا این مطلب مشاهده می شود که سه کار وجود دارد که به سه وسیله اصلی آشپزخانه مرتبط است که عبارتند از:یخچال-سینک-گاز
با توجه به مثلث کار در آشپزخانه می توان ۳ مدل چینش برای سه وسیله اصلی آشپزخانه پیشنهاد داد:
۱-چینش U شکل یا L شکل
۲-چینش خطی
۳-چینش ۲ طرفه
ابعاد استاندارد مورد نیاز برای طراحی آشپزخانه
توضیحات تکمیلی در قالب فایل PDF توسط لینک زیر قابل دانلود می باشد
http://www.memaram.ir/wp-content/uploads/2018/08/KITCHE-DESIGN-MEMARAM.pdf